aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣκέψεις αποχώρησης Αλαφούζου ή... μετωπική με τους οργανωμένους

Σκέψεις αποχώρησης Αλαφούζου ή… μετωπική με τους οργανωμένους

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος από τα έκτροπα που οδήγησαν σε διακοπή το κυριακάτικο ντέρμπι, σε σημείο που να σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το Τριφύλλι, όπως αναφέρει στη «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης.

Σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια γνωρίζει ότι μπορεί να ακολουθήσει… χάος για τον σύλλογο, εφόσον δεν βρεθεί άμεσα η διάδοχη κατάσταση. Η έτερη σκέψη του “Mr ΣΚΑΪ” είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, αλλά σκληραίνοντας πλέον τη στάση του απέναντι στη μερίδα των οργανωμένων που ήταν πρωταγωνιστές προχθές το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

«Δεν γίνεται να είμαι ιδιοκτήτης ενός άρρωστου πράγματος που είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε” και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παικτών μας, αλλά και των ομάδων που φιλοξενούμε στο γήπεδό μας. Και αν αύριο, μεθαύριο σκοτωθεί κάποιος άνθρωπος, τι θα γίνει; Δεν γίνεται να μας καταστρέφουν κάθε ελπίδα για την 5η θέση, να διαλύουν τη σπουδαία προσπάθεια προπονητή και ποδοσφαιριστών, να μας οδηγούν και πάλι σε βαρύτατες ποινές αφαίρεσης βαθμών, σε κεκλεισμένων, σε πρόστιμα, σε απώλειες εκατομμυρίων. Οι συνέπειες της καταστροφής είναι πολυεπίπεδες», εμφανίζεται να έλεγε σε στενούς συνεργάτες του ο Γιάννης Αλαφούζου σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έλεγε πως: «Εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο έχω δηλώσει ότι θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Ήθελα και θέλω να βρεθεί λύση, να πάρει την ΠΑΕ κάποιος άλλος. Όμως ποιος άνθρωπος θα έρθει να πάρει την ομάδα με όλα αυτά που γίνονται; Και αν φύγω και δεν υπάρξει άλλος, τι θα γίνει; Θα διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, θα πέσει στη Γ’ Εθνική. Ξέρουν αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά τι σημαίνει να πέσει ο Παναθηναϊκός στη Γ’ Εθνική;».

Εάν όμως αποφασίσει να παραμείνει, τότε ενδέχεται να πάρει σκληρά μέτρα, όπως το να μη δίνονται εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς, να μην ανοίγει δηλαδή η θύρα που τους φιλοξενεί και ταυτόχρονα η ΠΑΕ να προχωρήσει στην έκδοση φθηνότερων οικογενειακών εισιτηρίων διαρκείας που θα απευθύνονται στην πλατιά μάζα φίλων της ομάδας. Γνωρίζει κι ο ίδιος βέβαια ότι μία τέτοια κίνηση θα όξυνε ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα με εκείνους που θέλουν να τον διώξουν από την ΠΑΕ.

Τη δεδομένη πάντως στιγμή ο Αλαφούζος εμφανίζεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές αποφάσεις του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ