aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκέφτεται Σταφυλίδη για κέντρο ο Σκίμπε

Ο Μίχαελ Σκίμπε κράτησε κλειστά χαρτιά στην προπόνηση της Εθνικής το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο φαίνεται πως έχει καταλήξει στις δέκα θέσεις της ενδεκάδας που θα παρατάξει την Παρασκευή απέναντι στην Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 και έχει «ανοιχτή» μόνο τη θέση του παρτενέρ του Γιάννη Μανιάτη στη μεσαία γραμμή. Πέραν του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο Σκίμπε φαίνεται πως έχει στο μυαλό του για τη συγκεκριμένη θέση και τον Κώστα Σταφυλίδη, παρότι η φυσική του θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ-χαφ.

Τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα για τις υπόλοιπες θέσεις. Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, οι Τοροσίδης και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στόπερ, ο Μανιάτης στον άξονα (με έναν εκ των Σταφυλίδη ή Ταχτσίδη), τριάδα μπροστά του οι Φορτούνης, Μάνταλος και Μπακασέτας, ενώ ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ