aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣισέ: «Πέρασα φανταστικά στην Ελλάδα, αγαπώ τον Παναθηναϊκό – Είχα θέματα με τη διαιτησία»

Σισέ: «Πέρασα φανταστικά στην Ελλάδα, αγαπώ τον Παναθηναϊκό – Είχα θέματα με τη διαιτησία»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχώρησε Συνέντευξη στο τεύχος Αυγούστου του «Four Four Two» παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού να εκφράζει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για το «τριφύλλι»!

Παράλληλα, ο Σισέ μίλησε για την καριέρα του στην Μαρσέιγ και την Λίβερπουλ, το κομμάτι διαιτησία στην χώρα μας και η σχέση… μίσους που διατηρεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη…

Αναλυτικά όσα είπε ο Σισέ:

Για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό:
 «Πέρασα φανταστικά στην Ελλάδα. Αγαπώ το κλαμπ. Όντως έχω κάνει τατουάζ με το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτό και τα αστέρια του Champions League που έκανα μετά την κατάκτηση με τη Λίβερπουλ είναι τα μοναδικά πάνω μου που συνδέονται με το ποδόσφαιρο».

Για το τι είχε γίνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι του Καλόπουλου το 2011: «Είχα έναν τσακωμό με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μετά από ένα ντέρμπι. Δεν ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο».

Για τις διαιτησίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα: «Είχα πολλά θέματα με τη διαιτησία. Έχει περάσει καιρός αλλά ακόμη με ενοχλεί όταν τα θυμάμαι. Ήταν τόσο κακές οι αποφάσεις και μία φορά χάσαμε ένα κρίσιμο ματς λόγω μιας τέτοιας απόφασης. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον διαιτητή καθώς είχα πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ. “Ήταν οφσάιντ” τον ρώτησα; “Όχι” μου απάντησε. “Τότε γιατί το ακύρωσες” τον ξαναρώτησα. “Έ, ξέρεις ο βοηθός σήκωσε τη σημαία” μου είπε και τον ρώτησα “Ποιος διαιτητεύει; Εσύ ή αυτός”. Ήταν πολύ γελοίο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ