aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣημαντική εξέλιξη με Κικάνοβιτς στην ΑΕΚ Αθηνών

Σημαντική εξέλιξη με Κικάνοβιτς στην ΑΕΚ Αθηνών

Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά για τη μεταγραφική της ενίσχυση, με το όνομα του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς να βρίσκεται αρκετά ψηλά στο «κιτρινόμαυρο» μπλοκάκι.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλά τον 23χρονο από την συνύπαρξή τους στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, με την Ενωση να έχει ήδη χτυπήσει την… πόρτα του αμερικανικού συλλόγου για την απόκτησή του.

Ο νεαρός παίκτης θέλει να σμίξει ξανά με τον Αργεντινό τεχνικό, αλλά μέχρι τότε είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί το πρόγραμμα των «Κουέικς», οι οποίοι είχαν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν του MLS που ξεκινάει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Κικάνοβιτς έδωσε το παρών στην «πρώτη» της ομάδας του, με τον Αμερικανό ρεπόρτερ Φάβιαν Ρένκελ, να σημειώνει στο twitter πως: «Ο Μπέντζι Κικάνοβιτς είναι στο προπονητικό κέντρο των Έρθκουεϊκς επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει τελειώσει το deal της μεταγραφής του στη νέα ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, την ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ