aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Σίφο», όπως… Ιμπάρμπο!

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής Ρινάλντι, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Οι εξελίξεις που έρχονται και οι ομοιότητες με τον Ιμπάρμπο…

Ο Ρινάλντι «ντύθηκε» στα «πράσινα» και πλέον ο Παναθηναϊκός θα ρίξει όλο το βάρος του στο «κυνήγι» του 31χρονου στόπερ. Τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι, όσο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχουν συμφωνήσει πως ο «Σίφο» θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μολέδο και η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καθοριστική για το «φλερτ» του «τριφυλλιού» με τον Κροάτη αμυντικό.

Θα υπάρξει «ραντεβού» ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Ζντράβκο Μάμιτς και στέλεχος του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και να «βγουν όλοι κερδισμένοι», όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά από το «πράσινο» στρατόπεδο. Το «τριφύλλι» έχει το πλεονέκτημα ότι ο «Σίφο» θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει «δεμένο» τον 31χρονο με συμβόλαιο και κατ’ επέκταση αυτή θα ορίσει τις εξελίξεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι διατηρεί «ζωντανές» τις διαπραγματεύσεις όλο το προηγούμενο διάστημα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός να είναι τελικά ο Ιταλός προπονητής αυτός που θα συναντήσει τον Μάμιτς. Έχει αναλάβει ξανά τον ίδιο ρόλο, άλλωστε, αυτό το καλοκαίρι! Και συγκεκριμένα όταν «έτρεξε» τις εξελίξεις για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Θυμίζουμε ότι οι διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με την Κάλιαρι για τον Κολομβιανό επιθετικό προχώρησαν ουσιαστικά μετά το ταξίδι του Στραματσόνι στο Μιλάνο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας.

Χρειάστηκε, βέβαια, και η υπέρβαση από τον Γιάννη Αλαφούζο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά το ταξίδι του προπονητή του Παναθηναϊκού στη γειτονική χώρα σηματοδότησε τις (θετικές για τους «πράσινους») εξελίξεις. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να αναλάβει τον ίδιο ρόλο (και) για την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στη συνάντηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η εβδομάδα που έρχεται θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό και αν ο «Σίφο» μπορεί να ντυθεί ξανά στα «πράσινα» ή όχι. Στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία για happy end, αλλά κρατούν χαμηλά την μπάλα, δεδομένου ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ