aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο Ελλάδα«Σφράγισε» την πρόκριση με πεντάρα ο Παναιτωλικός

«Σφράγισε» την πρόκριση με πεντάρα ο Παναιτωλικός

«Σφράγισε» την πρόκριση με πεντάρα ο Παναιτωλικός.

Σε ένα παιχνίδι που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και ελάχιστους οπαδούς στις κερκίδες, οι Αγρινιώτες φιλοδόρισαν με πέντε τέρματα (4-1) τον Ιάλυσο και προκρίθηκαν στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… άκαρπο, με τον Παναιτωλικό να έχει τα ηνία και τις φάσεις αλλά να μην κουνάει πλεκτό. Ωστόσο, μπήκε στο δεύτερο μέρος με τα «μπούνια» και αποζημίωσε τους 50-60 φίλους του που έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

Το σκορ άνοιξε στο 59’ ο Μπαΐροβιτς, με τον Μιμίτο να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στην αμέσως επόμενη φάση. Οι Αγρινιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και θέλησαν να δώσουν διαστάσεις στο σκορ και στην δεύτερη φετινή τους νίκη στο Κύπελλο. Ο Γκελάι με αυτογκόλ στο 64’ έγραψε το 3-0 και ο Μπαΐροβιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στον Παναιτωλικό.

Ο Πεταυράκης σε αντεπίθεση και μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, πέτυχε το γκολ της τιμής για τους νησιώτες με τον Πεταυράκη στο 77’, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Γιοβάνοβιτς πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ