aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σενάριο για Κόντε και Παναθηναϊκό

Σενάριο για Πέδρο Κόντε και Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, καθώς με τα τωρινά δεδομένα υπάρχει ουσιαστικά μόνο η λύση του Μολίνς, καθώς ο Τσάβες θεωρείται ξένο σώμα. «Προτεραιότητα είναι δύο επιθετικοί. Ανάλογα το τι αποχωρήσεις και τι κενά θα παρουσιαστούν θα δούμε τι θα κάνουμε, όλα εξαρτώνται από τις αποχωρήσεις», τόνισε, μόλις χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέσω της Nova, φανερώνοντας τις σκέψεις του.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» αρέσει ο Ισπανός επιθετικός που είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ της Super League μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, έχοντας από επτά τέρματα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να προχωρήσει η υπόθεση. Το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτησή του μόνο αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Δεν είναι απίθανο, καθώς του οφείλονται χρήματα, αλλά μετά την πώληση του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ που θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ 2.1 εκατομμύρια ευρώ ίσως γλιτώσουν την προσφυγή οι Ηπειρώτες, καθώς αναμένεται να ξεχρεώσουν τη συγκεκριμένη οφειλή.

Πάντως, πρόσφατα έμειναν ελεύθεροι Ναδάλες και Κοζορώνης για τον ίδιο λόγο. Πριν τη μεταγραφή Μαυροπάνου…  Από την άλλη, θα σκεφτεί κάποιος γιατί να φύγει ο Κόντε από μια ομάδα που του χρωστάει και να πάει σε άλλη που έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα… Λογική σκέψη. Πάντως, πρόσφατα ο Κόντε παραχώρησε συνέντευξη στη Marca και φάνηκε ότι σκέφτεται σοβαρά να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα και ότι μπορεί να τον βοηθήσει ο ΠΑΣ να το πράξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ