aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣενάριο για «διαζύγιο» Ολυμπιακού-Βούκοβιτς

Σενάριο για «διαζύγιο» Ολυμπιακού-Βούκοβιτς

Φήμες για αποχώρηση του Γιάγκος Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», το μέλλον του Σέρβου αμυντικού στους «ερυθρόλευκους» χαρακτηρίζεται δυσοίωνο και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος που κόπηκε από την αποστολή του ματς με τον Άρη δεν ήταν καθαρά αγωνιστικός. Ο παίκτης επέτρεψε πρόσφατα από τραυματισμό (υπέστη θλάση με ΑΕΚ) και ήταν ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Κυριακής, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον κάλεσαν για νέο συμβόλαιο (αυτό που είναι σε ισχύ λήγει το 2020) την περίοδο που ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά επειδή οι 900.000 ευρώ που προβλέπεται να πάρει του χρόνου κρίνονται ως υπερβολικό ποσό, του προτάθηκε μείωση αποδοχών. Η πλευρά του διεθνή αμυντικού δεν δέχθηκε και έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει νέα συνάντηση στο μέλλον.

Ωστόσο, η «Live Sport» τονίζει ότι είναι πιθανό να μην πραγματοποιηθεί ποτέ το ραντεβού, καθώς υπάρχει φημολογία ότι έφερε πολλά νεύρα σε διοικητικό επίπεδο η γκέλα που έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πριν το 0-1 και συνυπολογίζεται το γεγονός ότι δεν είναι το μοναδικό σοβαρό λάθος. Έβαλε αυτογκόλ και στο χαμένο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και στο εκτός έδρας 1-1 με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ