aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣενάριο για ΑΕΚ Αθ. και Ραζβάν Λουτσέσκου

Σενάριο για ΑΕΚ Αθ. και Ραζβάν Λουτσέσκου

Το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνουν ανοιχτό στη Ρουμανία!
Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι σε διακοπές από τις 14 Φεβρουαρίου, όταν αποχώρησε από την Αλ Χιλάλ και πλέον στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Στην πατρίδα του πάντως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως όχι για τον ΠΑΟΚ, αλλά για την ΑΕΚ!

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Χιμένεθ δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην Ένωση εφόσον δεν κερδίσει το Κύπελλο ή δεν βγει Ευρώπη η ομάδα και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μέρα.

Η σύνδεση για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεναρίου ακούει στο όνομα Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης έχει αναλάβει πλέον επιτελικό ρόλο στην Ένωση και σύμφωνα με το «gsp.ro», έχει δύο ονόματα στη λίστα του: Τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Μίλαν Ράσταβατς του Αστέρα Τρίπολης! Κοινή συνισταμένη και των δύο ότι συνεργάστηκε μαζί τους στην Ξάνθη. Το ρεπορτάζ μάλιστα, επικαλούμενο πηγές του κλαμπ, αναφέρει ότι μεταξύ των δύο, τον πρώτο λόγο έχει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη συνέχεια πάντως το δημοσίευμα υπενθυμίζει τις κατά καιρούς επιθετικές δηλώσεις του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ, αναφορικά με τη σεζόν 2017-18, όπου έκανε λόγο για κλοπή του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ