aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Σενάριο από Γαλλία για Μπορντό, Ζόρζε Μέντες και Πέδρο Μαρτίνς!

Σενάριο από Γαλλία για Μπορντό, Ζόρζε Μέντες και Πέδρο Μαρτίνς!

Γαλλικές σειρήνες για τον Πέδρο Μαρτίνς που σύμφωνα με γαλλικά σενάρια είναι πρωταγωνιστής σε ένα πολύ εντυπωσιακό (αν πραγματοποιηθεί τελικά) σενάριο. Η Μπορντό βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες υπό καθεστώς πώλησης και η αμερικανική ιδιοκτήτρια εταιρία έχει ζητήσει από τις ενδιαφερόμενες πλευρές να καταθέσουν επίσημες προτάσεις στην τράπεζα Ρότσιλντ, με καταληκτική ημερομηνία την σημερινή.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από Μέσα που πρόσκειται στους Γιρονδίνους, μία από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί είναι από την κινέζικη εταιρία Fosun, πίσω από την οποία κρύβεται ο περίφημος Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες, ένα δίδυμο που έχει συνεργαστεί και για την εξαγορά της Γουλβς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν αυτή η πρόταση γίνει αποδεκτή ο Μέντες έχει αποφασίσει να δώσει τα ηνία του συλλόγου στον Πέδρο Μαρτίνς, με σκοπό την αναστήλωση της ιστορικής γαλλικής ομάδας.

Ένα σενάριο που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό για την εγκυρότητα της είδησης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Επίσης, κάτι άλλο που αξίζει να τονιστεί είναι πως σύμφωνα με έγγραφα από τα Football Leaks, η Fosun είχε επιχειρήσει να αγοράσει την Μπορντό και το 2015, έχοντας μάλιστα συμφωνήσει με τον Ζινεντίν Ζιντάν για την τεχνική ηγεσία, όμως η αγοραπωλησία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού εκτιμήθηκε ότι η αγοράς της Γουλβς που αγωνιζόταν τότε στην Championship ήταν μία πιο συμφέρουσα κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ