aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣενάρια για ΠΑΟΚ και Στοχ στην Τουρκία!

Σενάρια για ΠΑΟΚ και Στοχ στην Τουρκία!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες και στην Τουρκία κάνουν λόγο και για τον Μίροσλαβ Στοχ της Φενέρμπαχτσε ως εναλλακτική. O Ροντρίγκες ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ και ήδη στον ΠΑΟΚ κινούνται για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ένα όνομα που «παίζει» είναι αυτό του Λεονάρντο της Παρτιζάν, ενώ σαν εναλλακτική, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία, υπάρχει και το όνομα ενός πρώην παίκτη του Δικεφάλου. Αυτό του Μίροσλαβ Στοχ της Φενέρμπαχτσε!

Ο Σλοβάκος άσος, ο οποίος είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-2014, δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στη Φενέρ και σύμφωνα με το τουρκικό σάιτ Sporx.com το όνομά του βρίσκεται ως εναλλακτική στη λίστα του Δικεφάλου.

Ο Στοχ μετράει μόλις πέντε συμμετοχές με τη Φενέρμπαχτσε στη φετινή Σούπερ Λιγκ (και μόνο τη μία ως βασικός) και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ