aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣεμέδο: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό, όνειρό μου να παίξω στο Euro»

Σεμέδο: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό, όνειρό μου να παίξω στο Euro»

Στην πορτογαλική A Bola μίλησε ο Ρούμπεν Σεμέδο, που αυτό τον καιρό βρίσκεται σε καραντίνα στην χώρα του, λόγω του κορωνοϊού. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει για εκείνον η Σπόρτινγκ.

Η διοίκηση της ομάδας της Λισαβόνας έχει προγραμματίσει να ενισχύσει αρκετές θέσεις και να στοχεύσει σε αρκετούς πρώην παίκτες του συλλόγου. Μεταξύ αυτών είναι και ο Σεμέδο. Πάντως οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον δώσει κάπου για λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ.

«Είναι πάντα καλό να βλέπεις το όνομά σου να συνδέεται με μια ομάδα όπως η Σπόρτινγκ, που για μένα είναι ξεχωριστή. Είμαι κολακευμένος και χαρούμενος. Όμως αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο στόπερ των «ερυθρολεύκων».

Το όνειρο του Euro

Με το Euro 2020 να έχει μεταφερθεί για το 2021, το όνειρο του Σεμέδο να μπει στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος, στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, παραμένει ζωντανό. Μοναδικός στόχος του να παίζει και να βελτιώνεται. «Το σημαντικό για εμένα είναι να παίζω και φυσικά το Euro είναι στόχος μου, είναι ένα όνειρο», τόνισε ο Πορτογάλος αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ