aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σεφτέ στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Mε θετικό πρόσημο έκλεισε το φιλικό με την Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-1. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την ουκρανική Ολεξάντρια, ειδικά στη δημιουργία και στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, καθώς κυκλοφόρησαν γρήγορα και σωστά την μπάλα, προσπάθησαν αρκετά στο transition και αναπτύχθηκαν κυρίως από τα άκρα σκοράροντας δύο φορές, χωρίς ωστόσο να λείψουν κάποια αμυντικά κενά, τα οποία δεν είχαν εμφανίσει απέναντι στους Ουκρανούς.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28΄, όταν σε άρτια δομημένη αντεπίθεση ο Λουντ σέντραρε από αριστερά και ο Άλτμαν με ωραία κεφαλιά πέτυχε το «παρθενικό» τέρμα του φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι. Η Κορτράικ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Σεβαλιέ, τον οποίο έχασαν οι αμυντικοί, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 42΄ ο Μολίνς με πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Κουλιμπαλί σε ανατροπή από τον Βερμπόμ.

ΚΟΡΤΡΑΪΚ (Γιάννης Αναστασίου): Μπρουζέσε, Κουμορτζί, Κοβάσεβιτς, Ρουζό, Σεβαλιέ, Στογιάνοβιτς, Βαν ντερ Μπρούγκεν, Λεπουέν, Χόσα (29΄ Ατζαγκούν), Βερμπόμ, Ουαλί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Νταέν, Ντε Σμετ, Κέιτζ, Καμίνσκι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος (65΄ Στιλ), Κουλιμπαλί (66΄ Μολέδο), Κουτρουμπής (66΄ Τελάντερ), Κολοβέτσιος (59΄ Ευαγγέλου), Χουλτ (76΄ Βέμερ), Ζέκα (59΄ Δώνης), Ρέις (74΄ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (59΄ Στάικος), Λουντ (76΄ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (59΄ Πίσπας), Μολίνς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ