aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε συζητήσεις με Μαρτίνς για νέο διετές συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

Σε συζητήσεις με Μαρτίνς για νέο διετές συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

Σε συζητήσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σε καλό δρόμο όπως όλα δείχνουν βρίσκονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς, για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν να κάνουν με ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια και για την ακρίβεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει καλή διάθεση σ΄ότι έχει να κάνει με την επίτευξη συμφωνίας, η οποία αναμένεται να υπάρξει μέσα στο προσεχές διάστημα.

Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών, θα αναχωρήσει την Πέμπτη (23/12) για την παρτίδα του, προκειμένου να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του ανθρώπους, ωστόσο ανάμεσα στον ίδιο και στον Ολυμπιακό έχει γίνει μια πρώτη επαφή, αλλά και προεργασία μεταξύ του ίδιου και του μάνατζερ του με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ