aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε σπεσιαλίστα ο Μαουρίσιο

Η απώλεια του Ζοσέ Μαουρίσιο (φωτό) για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη. «Είναι ο παίκτης που δίνει σιγουριά και ισορροπία στην ομάδα», έχει εκμυστηρευτεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους συνεργάτες του και ήδη έχει αρχίσει να προβληματίζεται για το πώς θα καλύψει το διάστημα της απουσίας του. Οι ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τεσσάρων έως έξι εβδομάδων, όμως, ο ίδιος πιστεύει ότι θα παίξει νωρίτερα και το λέει στο περιβάλλον του.

«Δεν αισθάνομαι τόσο άσχημα όσο φαίνεται από το πόρισμα της μαγνητικής τομογραφίας», τονίζει χαρακτηριστικά και ετοιμάζεται να πάει σε αποθεραπεία εξπρές. Ήδη, έχει μιλήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για έναν συμπατριώτη του σπεσιαλίστα στις αποθεραπείες, που έχει αναλάβει με επιτυχία αρκετές περιπτώσεις αθλητών παγκοσμίως και έχει εξαιρετικό όνομα στη Βραζιλία. Πρόκειται για τον Τζιλβάν Ολιβέιρα που φέτος δούλεψε στη Νότια Κορέα, στην Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς, η οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα πριν από λίγες ημέρες.

Πάντως, ο Λουτσέσκου άρχισε να σχεδιάζει τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Μαουρίσιο. Οι πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Σάχοβ, Τσίμιροτ και Ελ Καντουρί (σε αυτό το ενδεχόμενο θα αναλάβει ρόλο οργανωτή ο Μπίσεσβαρ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ