aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε ρυθμούς Κροατίας η «λαβωμένη» Εθνική

Έχει γίνει συνήθεια για την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πριν από σημαντικά παιχνίδια. Η «γαλανόλευκη» βιώνει ανάλογες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα και αναπόφευκτα ο ομοσπονδιακός τεχνικός αγωνιά για την κατάσταση που βρίσκονται τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ ξεκίνησε θεραπεία στον αστράγαλο από το βράδυ του Σαββάτου και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα προλάβει τον πρώτο «τελικό» με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Εντός της ημέρας θα εξεταστεί και από το ιατρικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ώστε να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Κώστα Μανωλά, θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Εθνική ομάδα εφόσον δεν είναι διαθέσιμος και ο «Πάπα». Μπορεί να υπάρχουν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Ρέτσος, αλλά είναι θέμα το να χάνεις τους δύο βασικούς στόπερ, στην κρισιμότερη καμπή της προκριματικής διαδικασίας του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναφορικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, η κατάστασή του στο δικέφαλο παρουσιάζει βελτίωση και γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος στο πρώτο ματς με τους Κροάτες την Πέμπτη στο Ζάγκρεμπ. Οι πιθανότητες να βρίσκεται στην ενδεκάδα ο αρχηγός της Εθνικής είναι μοιρασμένες ωστόσο θα παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο και αναλόγως θα κριθεί εάν μπορεί να αγωνιστεί.

Η πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» είναι προγραμματισμένη στις 17:30, με τον Μίχαελ Σκίμπε να προσθέτει στο ρόστερ ως έξτρα λύσεις για την άμυνα τους Μάριο Οικονόμου, που επιστρέφει μετά από έξι μήνες και τον πρωτοεμφανιζόμενο, Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Στο απογευματινό πρόγραμμα, οι φίλοι της Εθνικής θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για να στείλουν μήνυμα στήριξης στους διεθνείς, λίγα 24ωρα πριν από τη διπλή μονομαχία με τους Κροάτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ