aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε πρώτο πλάνο ο Ατζάρεβιτς για την ΑΕΚ!

Σε πρώτο πλάνο ο Ατζάρεβιτς για την ΑΕΚ!

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης τόσο -θα- φουντώνουν και τα διάφορα σενάρια για μεταγραφικούς στόχους ομάδων που… καίγονται να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Μία από αυτές που, δεδομένα, πρέπει να προσθέσουν παίκτες στο δυναμικό τους, είναι η ΑΕΚ και φυσικά, εκ των βασικών στόχων της είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

Στην «Ένωση» ψάχνουν έναν box to box χαφ, με πλούσια σωματικά προσόντα, καλή τεχνική, που να έχει επαφή με την αντίπαλη περιοχή και… σχέση με τα δίχτυα. Εν ολίγοις, ένα… λαβράκι! Και παρότι φαντάζει δύσκολο να βρεθεί ένα τέτοιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο «δικέφαλος» ποντάρει σε κάποιον να του… ψαρέψει έναν τέτοιο παίκτη, ικανό να κάνει τη διαφορά στον άξονα! Ο λόγος, φυσικά, για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί (αν δεν το έχει κάνει ήδη) σε έναν πολύ στενό του φίλο και μέχρι πρότινος, «συμπαίκτη» του, την εποχή που φορούσε και ο ίδιος μανατζερικό κουστούμι, τον ατζέντη Μίραλεμ Γιαγκάνιακ, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, καθώς εργάζονταν μαζί στο ίδιο γραφείο.

Στο… πελατολόγιο του Γιαγκάνιακ, λοιπόν, υπάρχουν δύο περιπτώσεις, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν άμεσα τους «κιτρινόμαυρους». Η πρώτη, «ακούει» στο όνομα Αστρίτ Ατζάρεβιτς. Οι «ψαγμένοι» φίλοι της Λίβερπουλ ίσως τον θυμούνται, καθώς γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στους «κόκκινους» και μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που τον είπαν «νέο Πάτρικ Μπέργκερ».

Βέβαια, ποτέ δεν έφτασε το επίπεδο του σπουδαίου Τσέχου, αλλά μια χαρά καριέρα κάνει στη Σουηδία και τα προσόντα του… φτάνουν και περισσεύουν για τη Super League. Είναι 26 χρονών, γεννηθείς στις 17 Απριλίου 1990 και αγωνίζεται στην Έρεμπρο, με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ τη σεζόν 2015-16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ