aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σε μπελάδες η Άρσεναλ λόγω Άκπομ

Η μετεγγραφή του Άκπομ από τον ΠΑΟΚ στη Μίντλεσμπρο έβαλε δύσκολα στην Άρσεναλ, με τους «Κανονιέρηδες» να κατηγορούνται για παράνομη επιβολή ρήτρας.

Όταν ο Τσούμπα Άκπομ πήρε μεταγραφή από την Άρσεναλ στον ΠΑΟΚ, οι «Κανονιέρηδες» επέβαλλαν ρήτρα ότι σε περίπτωση που ο Δικέφαλος προχωρούσε σε πώληση του παίκτη, θα διατηρούσαν ένα ποσοστό μεταπώλησης, 30% επί του ποσού. Αυτό μάλιστα όπως είχε οριστεί στη συμφωνία θα ανέβαινε σε 40% σε περίπτωση που ο Άκπομ θα έπαιρνε μεταγραφή σε αγγλικό σύλλογο.

Αυτός ο όρος όμως έφερε την τιμωρία από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με τη FIFA να επιβάλλει πρόστιμο 33.000 λιρών για παράνομη επιβολή ρήτρας. Οι «Κανονιέρηδες» προσέφυγαν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τρίτη (16/03). Το ίδιο φαίνεται ότι είχαν κάνει και με τη περίπτωση του Ζοέλ Κάμπελ, που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό και υπάρχει ανοιχτή υπόθεση και για αυτόν τον παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ