aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε ανοιχτή γραμμή με τον Γκαρντ ο Ολυμπιακός! Περιμένει το «ναι»

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκαρντ ο Ολυμπιακός! Περιμένει το «ναι»

Ο χρόνος τρέχει και ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει για πολύ ακόμα την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ, καθώς αυτός είναι ο Γάλλος προπονητής με τον οποίον είναι σε συζητήσεις οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι ξεκάθαρο από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας ότι θα ήθελαν… χθες την απάντηση του 51χρονου προπονητή στην πρόταση που έχει κάνει η διοίκηση του συλλόγου. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ πέρασε σχεδόν όλη τη χθεσινή μέρα συνομιλώντας με τον συμπατριώτη του, σε μια προσπάθεια να έχει άμεσα την απάντησή του.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο πρώην προπονητής της Αστον Βίλα δεν είχε πει «ναι» ή «όχι» μέχρι χθες αργά το βράδυ, κάτι που μεγαλώνει την αγωνία για τους φίλους του Ολυμπιακού.

«Απάντηση μέχρι το μεσημέρι»

Αυτό που τόνιζαν οι «ερυθρόλευκοι» γα το θέμα του προπονητή είναι πως μιλούν με Γάλλο τεχνικό (χωρίς όμως να αναφέρουν το όνομα) και ότι έχουν ενημερώσει πως θέλουν απάντηση σήμερα. «Αυτό που ισχύει για το θέμα προπονητή είναι ότι συζητήσαμε μ’ έναν Γάλλο προπονητή κι έχει περιθώριο να απαντήσει μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) το μεσημέρι. Η συζήτηση είναι για ν’ αναλάβει άμεσα. Αν δεν προχωρήσει αυτό, θα προχωρήσουμε σε άλλη λύση» έλεγαν χαρακτηριστικά οι πρωταθλητές χθες το βράδυ.

Αν ο Γκαρντ απαντήσει αρνητικά, τότε οι Πειραιώτες θα στραφούν στη λύση του Τάκη Λεμονή. Αυτό λοιπόν που είναι σίγουρο έχει να κάνει με την επιθυμία του Ολυμπιακού να έχει άμεσα μιαν απάντηση κι αυτό σημαίνει ότι στο μεγάλο λιμάνι δεν μπορούν να μπουν σε διαδικασία χρονοβόρων συζητήσεων. Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε στον Γκαρντ ότι θα περιμένει μέχρι σήμερα το μεσημέρι την απάντησή του. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι αυτή, αλλά όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει στον Ρεμί Γκαρντ πως η πρόταση ισχύει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. Διστακτικοί για τώρα Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι προπονητές με τους οποίους έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός, από τη μέρα που απομακρύνθηκε ο Μπέντο, εμφανίζονταν διστακτικοί να αναλάβουν αυτήν τη χρονική περίοδο την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων». Αντιθέτως, είναι θετικοί στην προοπτική να κάτσουν στον πάγκο του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι, αλλά αυτό που θέλει η ομάδα του Πειραιά είναι έναν προπονητή που θα πάρει άμεσα τα ηνία του Ολυμπιακού.

Το μεγάλο «αγκάθι» λοιπόν στις συζητήσεις που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με ξένους προπονητές είναι το διάστημα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Εκεί έχει ρίξει και όλο το βάρος των προσπαθειών του ο Κριστιάν Καρεμπέ, στις επαφές που είχε και χθες με τον συμπατριώτη του, Ρεμί Γκαρντ.

Προφανής στόχος φυσικά να τον πείσει να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με την προοπτική βέβαια να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το συγκεκριμένο εμπόδιο, βέβαια, στις συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Γκαρντ αλλά και άλλους προπονητές (Μοντανιέ και Ράμος) είναι κάτι που το περίμεναν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων». Δεν είναι εύκολο να δεχθεί ξένος προπονητής να αναλάβει τώρα τον Ολυμπιακό κι αυτό το γνώριζαν καλά στη διοίκηση του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ