aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε ανοιχτή γραμμή για Ρεμί ο Ολυμπιακός

Σε ανοιχτή γραμμή για Ρεμί ο Ολυμπιακός

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Όσκαρ Γκαρσία θα βάλει σε μια σειρά τα μεταγραφικά της ομάδας. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενίσχυση με τις ανάγκες της ομάδας να είναι δεδομένες και να αφορούν κυρίως στην προσθήκη εξτρέμ και/ή σέντερ φορ.

Η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς παραμένει στο κάδρο για τους Πειραιώτες, όσο η Έβερτον δεν βρίσκει κάποια μεγάλη πρόταση από αλλού. Τα «ζαχαρωτά» είναι προφανές πως δεν τον υπολογίζουν και αναζητούν την καλύτερη δυνατή πρόταση, που όμως μέχρι τώρα δεν έχει έρθει ούτε από τη Γουέστ Χαμ, αλλά ούτε και από την Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί «ζεστά» εδώ και μέρες τον Λοΐκ Ρεμί. Κι όχι απλώς τον εξετάζει, αλλά έχει ανοίξει κι έναν δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη και τη Λας Πάλμας. Ο Γάλλος φορ είναι φευγάτος από την ισπανική ομάδα, που δεν θέλει να τον δώσει σε άλλο σύλλογο της La Liga.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν αρχικά να κάμψουν τις όποιες ενστάσεις/αμφιβολίες έχει ο 31χρονος άσος για το ελληνικό πρωτάθλημα, δεδομένου ότι εδώ και χρόνια αγωνίζεται σε κορυφαίες λίγκες όπως η αγγλική, η ισπανική και η γαλλική. Στα υπέρ του Ρεμί είναι και το γεγονός ότι τον γνωρίζει καλά ο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος ζει κι εδρεύει εδώ και καιρό στη Βαρκελώνη και παρακολουθεί στενά το ισπανικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική για την απόκτηση του Λασινά Τραορέ, καθώς ο δίμετρος Γάλλος φορ που ανήκει στη Μονακό και παίζει δανεικός στην Αμιάν δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες των Πειραιωτών. Σχετικά με τον εξτρέμ, πάντα υπάρχει στα υπόψη ο Τζόελ Κάμπελ με μεγάλο μείον, ωστόσο, το γεγονός ότι θα επιστρέψει από τραυματισμό στις αρχές Φλεβάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ