aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣχεδιάζει το μέλλον με Μαρτίνς και Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Σχεδιάζει το μέλλον με Μαρτίνς και Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν προχωρά και-όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή»-η επόμενη μέρα περιλαμβάνει την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, αλλά και ως προτεραιότητα την επέκταση συνεργασίας με τον Κώστα Φορτούνη.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έμειναν μακριά από τίτλους, ωστόσο συνεκτιμώντας τα πάντα, από τις πολλές αλλαγές που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι μέχρι τα αποτελέσματα της ομάδας που πλην λιγοστών εξαιρέσεων ήταν καλά, αλλά και την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν οι Πειραιώτες, η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να πορευτεί και για τη νέα σεζόν με τον Πορτογάλο προπονητή στο τιμόνι.

Διοίκηση και προπονητής προχωρούν στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και σε αυτόν κομβικό ρόλο έχει ο Κώστας Φορτούνης, που ατομικά διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Πρόθεση είναι όχι απλώς να παραμείνει, αλλά δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2020 λήγει το τρέχον συμβόλαιό του και ήδη οι μνηστήρες είναι πολλοί, επιθυμία της διοίκησης είναι να τον «δέσει» με νέο deal, με αυξημένες αποδοχές. Μετά το πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο έγινε συζήτηση με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο, σε καλό κλίμα και εκφράζεται η αισιοδοξία πως το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ