aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣαββίδης: «Το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και κερδίσατε»!

Σαββίδης: «Το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και κερδίσατε»!

Υπερήφανος για τη νοοτροπία και την αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ, την επομένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη σημερινή (3/3) προπόνηση του «δικεφάλου του βορρά». Θέλοντας να δείξει πως βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές, ο ισχυρός άνδρας των Κυπελλούχων Ελλάδας βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Και είπε στους «ασπρόμαυρους»: «Είμαι πολύ περήφανος για σας και τη νοοτροπία σας. Η αντίδραση και στα αποδυτήρια, αλλά και στον αμέσως επόμενο από τον αγώνα που δεν έγινε, έδειξε ποιοι πραγματικά είστε και πώς πρέπει να προχωρήσουμε. Εσάς σας αφορά η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Για εμένα το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και τον κερδίσατε και με τον θυμό που σας είδα να έχετε, θεωρώ ότι θα ξέφευγε και το σκορ! Είναι λογικό να σας φοβούνται! Κρατήστε αυτόν τον θυμό και βγάλτε τον δημιουργικά στο γήπεδο, όπως κάνατε την Τετάρτη! Να είστε μια γροθιά, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Μεγαλύτερή σας νίκη, ο φόβος που τους προκαλέσατε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ