aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σαρωτική η Λάρισα

Η Λάρισα εντυπωσίασε με την εμφάνιση της κόντρα στον Παναιτωλικό, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 4-2 και κατάφερε να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της σην Σούπερ Λίγκα. Η θεσσαλική ομάδα είναι πλέον οκτώ βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη τρεις μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Η επιτυχία των γηπεδούχων αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Λάρισα βρέθηκε να χάνει στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης από το γκολ του Μοράρ.

Μεγάλη ανατροπή της Λάρισας στο πρώτο ημίχρονο

Η Λάρισα κατάφερε πάντως να ανατρέψει την κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της την φετινή περίοδο. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν το ματς και να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας κάνει μια μεγάλη ανατροπή (3-1). Ο Μιλοσάβλιεβιτς ήταν αυτός που ισοφάρισε για την θεσσαλική ομάδα στο ένατο λεπτό και ο Γκόλιας έκανε το 2-1 στο 14′. Χρειάστηκαν μόλις δεκατρία λεπτά για να κάνει την ανατροπη η Λάρισα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Παναιτωλικό στο 21′, λόγω της αποβολής του Μάρκος Πάουλο, με την ομάδα του Αγρινίου να μένει με δέκα παίκτες. Η Λάρισα κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ, με πέναλτι του Ναζλίδη στο 42′ κι επί της ουσίας τα πάντα κρίθηακν μετά το 3-1.

Ρεσιτάλ ευκαιριών από την Λάρισα

Η επικράτηση των Θεσσαλών ήταν πανάξια καθώς η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και δεν είναι τυχαίο πως οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάσισμα που πήρε στο πρώτο λεπτό του ματς και ήταν ξεκάθαρο πως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στο τέμπο των Θεσσαλών.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν στα επίπεδα του πρώτου κι αυτό ήταν λογικό, ωστόσο η Λάρισα βρήκε τρόπο να πετύχει και τέταρτο γκολ, αυτή την φορά με σκόρερ τον Αγκάνοβιτς στο 57′ ενώ ο Παναιτωλικός μείωσε σε 4-2 με αυτογκόλ του Μασούρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ