aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣαμαράς: «Δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου»

Σαμαράς: «Δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου»

Στην αγάπη που έχει για τον ΟΦΗ αναφέρθηκε ο Γιώργος Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αλλαγή σελίδας στον σύλλογο.

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος έχει αναλάβει αντιπρόεδρος στην ομάδα του Ηρακλείου, πέτυχε πολλά στην καριέρα του, καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ και Σαραγόσα, ενώ έχει τιμήσει και την Εθνική Ελλάδος.

Υπάρχει κάτι που δεν κατάφερε και το οποίο φαίνεται να τον έχει στιγματίσει.

«Αν με ρωτούσατε όταν ήμουν 25 ετών πώς θα ήθελα να γυρίσω στον ΟΦΗ, θα σας έλεγα σαν ποδοσφαιριστής. Μετά τα 30 αν με ρωτούσατε θα σας έλεγα ότι θέλω να επιστρέψω από αυτό το πόστο που βρίσκομαι τώρα, είναι οι συνθήκες τέτοιες που δεν ξέρεις πως θα καταλήξεις. Εγώ όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο είχα ως όνειρό να αγωνιστώ στο Γεντί Κουλέ. Αυτό το όνειρο δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, αλλά σημασία είναι ότι είμαστε εδώ και θα προσφέρουμε από άλλο πόστο για να ξανακάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο», ανέφερε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ