aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Σαφάρι» της ΑΕΚ για αριστερό μπακ

Η κάλυψη του κενού που υπάρχει ουσιαστικά στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά τον Έλντερ Λόπες φαίνεται ότι είναι στις προτεραιότητες της ΑΕΚ στο θέμα της ενίσχυσης.

Πέραν του Πορτογάλου, που βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση, δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Βινίσιους με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο αμυντικό κομμάτι δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά σε κάποιο δύσκολο ματς. Έτσι, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, βρέθηκε πρόσφατα στην Πορτογαλία, όπως αναφέρεται στη «Sportday», με σκοπό να τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις μπακ που είχε στα υπόψιν του.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο. Η προσοχή του ήταν στραμμένη στον Γκανέζο, Λουμόρ Αγκμπενιένου, της Πορτιμονένσε (έπαιζε κόντρα ση Μορεϊρένσε). Πρόκειται για παίκτη 21 ετών που θεωρείται εξελίξιμος, έχει γρήγορο διασκελισμό, είναι δυνατός με άλμα και καλές τοποθετήσεις. Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν διαμορφώσει καλή άποψη για τον παίκτη μέσω των βίντεο. Ωστόσο, σε live εικόνα δεν ενθουσιάστηκε ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς με όσα είδε και με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα προχωρήσει.

Παράλληλα, ο σκάουερ της ΑΕΚ είδε από κοντά και την αναμέτρησης της Πόρτο με την Μπελενένσες και τσέκαρε από κοντά τον Φλοράν Ανίν που έχει περάσει από τη Super League και φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού στο δεύτερο μισό του 2014-15 (ως δανεικός από την Μπράγκα) και άφησε καλές εντυπώσεις. Είναι 21 ετών και έχει συμβόλαιο έως το 2021. Στα αρνητικά του προφίλ του είναι ότι από όταν έφυγε από την ομάδα του Αγρινίου έχει βρεθεί σε άλλες τέσσερις ομάδες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ