aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣα και στο βάθος… Χασάν για Ολυμπιακό

Σα και στο βάθος… Χασάν για Ολυμπιακό

Τώρα Σα και πιο μετά Χασάν. Εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου τερματοφύλακα αναμένεται να σημειωθούν στον Ολυμπιακό εντός της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται αισιόδοξοι για happy end με το διεθνή γκολκίπερ που ανήκει στην Πόρτο.

Θα υπάρξει επαφή με την πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα με τον εκπρόσωπό του, Ζόρζε Μέντες, ώστε ο 26χρονος πορτιέρε, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Euro, να βρεθεί πιο κοντά στην παραμονή.

Οι Πειραιώτες καλούνται να κλείσουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα που αφορούν δανεικούς παίκτες ενόψει του καλοκαιριού. Μια τέτοια περίπτωση είναι και του Χασάν. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το «πράσινο φως» για παραμονή του Αιγύπτιου φορ, για τον οποίο έχει θετικότατη άποψη και άλλωστε έχουν συνεργαστεί και στη Ρίο Άβε, όπου έκανε πολύ παραγωγική σεζόν ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού. Ωστόσο, πρέπει να βρεθεί λύση και με την Μπράγκα που κατέχει τα δικαιώματα του Χασάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ