aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σ-έξι, αλλά με… άδεια χέρια η Κέρκυρα!

Εκτός συνέχειας στο Κύπελλο έμεινε η Κέρκυρα. Μπορεί οι Φαίακες να «ισοπέδωσαν» την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 6-0, όσα δηλαδή γκολ χρειάζονταν, ωστόσο η ισοπαλία της ΑΕΚ με την Λαμία (0-0) τους έριξε στο καναβάτσο, αφού ήθελαν και διπλό της Ένωσης στην Φθιώτιδα για να περάσουν στους «16» του θεσμού.

Μόλις στο 4’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον προωθημένο Ανδρεόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Γεωργίου στο 23’ να παίρνει τη σκυτάλη από σέντρα του Επστάιν και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Η Κέρκυρα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Καρδίτσα, να χάνει ευκαιρίες και τελικώς να φτάνει σε τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο «ξεχασμένος» Επστάιν στο δεύτερο δοκάρι «έγραψε» εύκολα το 0-3.

Στο 52’, μετά από γκάφα του τερματοφύλακα της ΑΣΑ, η Κέρκυρα έφτασε και σε τέταρτο γκολ, ενώ στο 58’ ο Ανδρεόπουλος χρίστηκε για δεύτερη φορά σήμερα σκόρερ, κοντρολάροντας υποδειγματικά και πιάνοντας ένα εκπληκτικό σουτ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75’, μετά από ωραία κεφαλιά του Γεωργακόπουλου. Όλα αυτά, όμως, δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Γρηγορίου, αφού την ίδια ώρα η ΑΕΚ δεν έκανε καν… φάση στη Λαμία κι έτσι η εξάρα πήγε «στράφι».

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γεωργαντζάς, Τζάνης, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καλλιβωκάς, Σμίλτος, Υφαντής, Ξέρας, Μοσχάκης, Μυργιώτης.

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Γκομές, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Επστάϊν, Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Λαμία-ΑΕΚ 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Κέρκυρα 0-6

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

ΑΕΚ 5 (6-2)
Λαμία 5 (3-2)
Κέρκυρα 4 (7-6)
Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-3)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ