aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ρουά ματ της Ξάνθης στην Κέρκυρα!

Αυτή η Ξάνθη είναι φτιαγμένη για πολύ ωραία -και μεγάλα- πράγματα φέτος!

Με τον Μίλαν Ράσταβατς να παραδίδει… σεμινάριο προπονητικής στο δεύτερο ημίχρονο και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να κάνει ΜΥΘΙΚΕΣ αποκρούσεις, οι ψυχωμένοι Ακρίτες επικράτησαν 2-0 της Κέρκυρας και με την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στο νησί των Φαιάκων, έφτασαν στους εννέα βαθμούς -ξεπερνώντας τον Ολυμπιακό!

Εκπληκτικά πράγματα (για άλλη μία φορά) από τον 43χρονο κόουτς, ανακάτεψε την τράπουλα από το 60′ και μετά, βάζοντας τον Ρότσε στο 63′, με τον Κροάτη να «σερβίρει» τον Μεχία στο 65′ για το 1-0 και τον Σιλά στο 79′, με τον Γάλλο να «χτυπάει» με απίθανο σουτ οκτώ λεπτά αργότερα!

Όσο για τον συμπατριώτη του, γκολκίπερ της Ξάνθης, ο 28χρονος ήταν, πραγματικά, όλα τα λεφτά για την ομάδα, κάνοντας 3-4 πολύ μεγάλες επεμβάσεις! Εξαιρετικός και ο Κίκε Μπουλά, αλλά και ο Μεχία, «βράχος» ο Λισγάρας στην άμυνα, με την ακριτική ομάδα να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν ΚΑΙ αυτή εκτός έδρας -αφού έχει μόνο ισοπαλίες στα Πηγάδια.

Από την άλλη, η Κέρκυρα φαίνεται πως έχει… μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν και άτυχη, καθώς, όπως προείπαμε, έπεσε πάνω στον Ζίβκοβιτς. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, μάλιστα, τελείωσε με δέκα το ματς, καθώς, στο 72′, αποβλήθηκε ο Μπαλάφας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ