aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡίχνει το βάρος στην άδεια ο Παναθηναϊκός

Ρίχνει το βάρος στην άδεια ο Παναθηναϊκός

Καλές οι μεταγραφές, αλλά έχει διαφορετικές προτεραιότητες ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» κάνει το σχεδιασμό του με το βλέμμα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, γνωρίζοντας ότι τον χειμώνα θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος περιορισμός, συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι. Αφού θα μπορεί να πάρει μόνο έναν παίκτη άνω των 23 και αυτός θα πρέπει να είναι Έλληνας, ενώ έχει τη δυνατότητα να πάρει όσους θέλει κάτω από αυτήν την ηλικία.

Πιθανόν ένας από αυτούς που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία να είναι ο 20χρονος Παναγιώτης Αρμενάκας, που δοκιμάζεται στο Κορωπί.

Για να γλιτώσει αυτά τα εμπόδια, αλλά και για να αποφύγει ο σύλλογος το -6 με το οποίο ξεκίνησε φέτος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν το κουμάντο τους ώστε να εξασφαλίσει η ΠΑΕ άδεια για τη νέα σεζόν. Έχουν ρίξει το βάρος σε αυτό το θέμα (είναι θέμα που «καίει» Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη) όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και προκύπτει αισιοδοξία από τα στελέχη που χειρίζονται αυτήν την υπόθεση.

Ήδη έχουν κλείσει αρκετά μέτωπα και τελευταίο χρονικά από αυτά ήταν του Γιούρκα Σεϊταρίδη, με τον οποίο η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία. Υπάρχει η πεποίθηση ότι μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα επιτευχθούν κι άλλοι διακανονισμοί για να πάρει την άδεια ο σύλλογος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ