aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΡέτσος: «Αυτός με συμβούλεψε πριν υπογράψω στη Λεβερκούζεν»

Ρέτσος: «Αυτός με συμβούλεψε πριν υπογράψω στη Λεβερκούζεν»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος. Αφού ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τον αποκαλούν «Πάνο», στη συνέχεια ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε από ποιον πήρε συστάσεις για τον γερμανικό σύλλογο.

«Μίλησα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που έπαιζε παλιότερα εδώ. Με συμβούλεψε» είπε χαρακτηριστικά ο 19χρονος άσος, ο οποίος τόνισε πως θα κάνει εντατικά μαθήματα γερμανικών, προκειμένου να εξοικειωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νέο του περιβάλλον.

Από ‘κει και πέρα είπε πως «παίζω καλύτερα στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω και αλλού», ενώ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί «γενικά» στην μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι τιμή για εμένα να παίξω στη Λεβερκούζεν. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου» είπε σχετικά. 

Ο Ρέτσος, που αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ξεκινήσει το νέο του… ταξίδι, υπογράμμισε πως μόνο εύκολο δεν ήταν το αντίο.

«Ήταν έντονες συναισθηματικά στιγμές, γιατί οι φίλοι μου και η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα. Ξέρω ωστόσο ότι έκανα το σωστό βήμα…» είπε ο διεθνής στόπερ, ενώ ερωτηθείς για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα προλάβω να παίξω με την Μάιντς το Σάββατο. Δεν έχω, όμως, κάτι σοβαρό…».

«Ανυπομονούμε να σε δούμε στο γήπεδο Πάνο» έγραψε στο Twitter από την μεριά της η Λεβερκούζεν. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ