aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡελάνς για να «κλείσει» Λέβι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ρελάνς για να «κλείσει» Λέβι Γκαρσία η ΑΕΚ

Η εικόνα της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου έκανε ακόμη περισσότερο εμφανές πως η ανάγκη ενίσχυσης είναι δεδομένη. Σήμερα η «Ένωση» αναμένεται να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του Λέβι Γκαρσία.

Η πρώτη προσφορά, ύψους 2 εκατ. ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις (500.000 ευρώ) για το 60% των δικαιωμάτων του 22χρονου εξτρέμ δεν κάλυψε την ομάδα του Ισραήλ και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, που έχουν 50-50 τα δικαιώματά του.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανέβουν στα 2,2 εκατ. ευρώ με υψηλότερη πρώτη δόση (700.000 ευρώ) και ελπίζουν να αποσπάσουν το «ναι», ενώ τα έχουν βρει με τον άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τριετές συμβόλαιο.

Όλα δείχνουν πως το τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ έπαιξε ο Ντανιέλ Βέρντε, ο οποίος οδεύει προς Σπέτσια. Δεν αποκλείεται πέρα από εξτρέμ (Γκαρσία ή άλλον), η «Ένωση» να κινηθεί και για άλλον παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ