aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΨηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Χόρχε Φέλιξ!

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Χόρχε Φέλιξ!

Ο Παναθηναϊκός έχει… χτενίσει την αγορά των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ώστε να είναι έτοιμος όταν η ενίσχυση της ομάδας αποτελέσει προτεραιότητα. Ο Τσάβι Ρόκα έχει εντοπίσει το κενό στην μεσοεπιθετική γραμμή, ψάχνει για δύο εξτρέμ που θα δώσουν γκολ και ασίστ και ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι ο Χόρχε Φέλιξ!

Ο 29χρονος Φέλιξ παίζει στην Πολωνία, στην πρωταθλήτρια Πιαστ Γκλίβιτσε και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά εκείνη του Καρλίτος, καθώς μετά από αρκετά χρόνια στις μικρές κατηγορίες στην Ισπανία, έκανε μεταγραφή στην Πολωνία και η καριέρα του… απογειώθηκε! Στην Πιάστ Γκλίβιτσε ήταν καθοριστικός στην περυσινή πορεία τίτλου, με έξι γκολ και έξι ασίστ σε 34 ματς πρωταθλήματος!

Φέτος σε 32 αγώνες σκόραρε 12 φορές και είχε μία ασίστ και σε αρκετά παιχνίδια εκτός από τα ᾽᾽φτερά᾽᾽, αγωνίστηκε και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι δεξιοπόδαρος και η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο, όπου του αρέσει να κλείνει προς τα μέσα. Ο σύλλογος από την Πολωνία θέλησε να τον κρατήσει, όμως, οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο έπεσαν στο… κενό και θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν! Το κασέ του είναι προσιτό και βρίσκεται εντός των ορίων που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ