aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ψηλά στη λίστα ο Γκράνκβιστ

Το ναυάγιο της υπόθεσης Μολέδο δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Το αντίθετο. Οπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό to10.gr, ο Δικέφαλος έχει σε προτεραιότητα την περίπτωση του Γεβγέν Χατσερίντι, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική λύση που εξετάζεται, καθώς η περίπτωση του διεθνούς Ουκρανού είναι περίπλοκη.

Στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει κάνει κλικ ένα ακόμα όνομα εκτός από αυτό του ομογενή αμυντικού της Ντινάμο, αυτό του Αντρέας Γκράνκβιστ. Ο 32χρονος στόπερ και αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας αλλά και της Κράσνονταρ, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» έχει προταθεί στον Δικέφαλο εδώ και αρκετό καιρό και το βιογραφικό του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η υπόθεση του Γκράνκβιστ δεν είναι εύκολη σε καμία περίπτωση, αφού αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον αποκτήσουν μαζί με τον ΠΑΟΚ και το έργο μόνο εύκολο δε θα είναι για τους Θεσσαλονικείς. Το συμβόλαιο του με τους Ρώσους τελειώνει το καλοκαίρι, με τον Σουηδό αμυντικό να θέλει να αποχωρήσει από την Κράσνονταρ αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι οικονομικές απολαβές του με την ρωσική ομάδα φτάνει στα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο. Το θέμα της προσέγγισης τόσο στον Αντρέας Γκράνκβιστ, όσο και στην Κράσνονταρ, το χειρίζεται αποκλειστικά ο Γκερμάν Τσιστιακόφ. Ο Τσιστιακόφ έχει διασυνδέσεις στην Ρωσία και στην ΠΑΕ θέλουν να εκμεταλλευτούν στον άλλοτε στρατηγικό σύμβουλο του Ιβάν Σαββίδη. Με την πλευρά του έμπειρου αμυντικού έχει γίνει μια προσέγγιση με τον Σουηδό αμυντικό να μην είναι αρνητικό στο να έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Γκράνκβιστ να έχει πάρει τις πληροφορίες που ήθελε από τον Μπερκ, αλλά και από τους Σουηδούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΚΡΑΝΚΒΙΣΤ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΟΥΗΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ