aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ψάχνεται στην Primera Division η ΑΕΚ!

Μεταγραφική ενίσχυση από ένα εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ψάχνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη «Sportday», η παρουσία του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην Ισπανία δυο φορές σε διάστημα τριών εβδομάδων επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αγορά θα αποτελέσει προτεραιότητα για την «Ένωση» ενόψει καλοκαιριού.

Πέρα λοιπόν από τους Καρσελά και Πουέρτας, τα ονόματα των οποίων γράφτηκαν το περασμένο διάστημα (του δεύτερου και το καλοκαίρι), οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν τσεκάρει τρεις ακόμα περιπτώσεις: Τον 24χρονο Βόσνιο επιθετικό της Οσασούνα, Κενάν Κόντρο, η πολύ καλή σεζόν του οποίου (27 συμμετοχές και 7 γκολ) φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και της Μπιλμπάο.

Τον 31χρονο Μαυροβούνιο στόπερ της ίδιας ομάδας, Νίκολα Βουγιαντίνοβιτς, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του αρκετές ομάδες και έκανε 7 συμμετοχές από τον Ιανουάριο που επέστρεψε από την Κίνα.

Και τον 27χρονο Κροάτη επιθετικό της Χιχόν, Ντούγε Τσοπ, ο οποίος απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Κάλιαρι, φαντάζει εξαιρετική περίπτωση με 30 συμμετοχές με 9 γκολ τη σεζόν που τελείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ