aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΨάχνει το «μπαμ» στην Κίνα ο Ολυμπιακός

Ψάχνει το «μπαμ» στην Κίνα ο Ολυμπιακός

Τα πλάνα τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ύστερα από την επικείμενη ανακοίνωση της πρόσληψης του Μπεσνίκ Χάσι, έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με μερίδα του αθλητικού Τύπου, οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει στην Κίνα έναν εξτρέμ που, εάν και εφόσον αποκτηθεί, θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Στο κινεζικό πρωτάθλημα αγωνίζεται μεταξύ άλλων ο Εζεκιέλ Λαβέτσι (τώρα παίζει στην Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν), ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί ξανά στο Champions League.

Μάλιστα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε προταθεί το 2015 στους Πειραιώτες, όταν ήταν ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, και το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο χειμώνα. Μάλιστα, στα «συν» της υπόθεσης λογίζεται και το γεγονός πως προέρχεται από την Σαν Λορέτσο, ομάδα που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής ο Ουσίγιος.

Ο Λαβέτσι είναι πλέον 32 ετών και οι ετήσιες απολαβές του, αν είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπολογίζονται κοντά στα 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ψάξει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ