aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠροβληματισμός για Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

Προβληματισμός για Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο Ελλάδας, ύστερα από την ήττα από τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί προβληματισμός για τις κινήσεις του Πορτογάλου τεχνικού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη.

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα αλλά και τις επιλογές του 41χρονου προπονητή φαίνεται πως «τρίζει» η καρέκλα του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Ο Φερέιρα φαίνεται πως έχει μπει στο «στόχαστρο» για την οπισθοχώρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας το δικαίωμα στους Πειραιώτες να κάνουν το παιχνίδι τους και να γίνουν περισσότερο απειλητικοί.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος «κατηγορείται» για την αντικατάσταση του Τζόλη που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, βάζοντας στη θέση του τον Ροντρίγκο, και για το γεγονός ότι έκανε τρεις αλλαγές σε ένα σημείο που δεν έπρεπε.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης στο θέμα του προπονητή, αν δηλαδή θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος της σεζόν ή θα προχωρήσει άμεσα σε κάποια κίνηση, με στόχο να ταρακουνήσει άπαντες στην ομάδα για να «σωθεί» η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ