aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόβλημα στους κοιλιακούς ο Καρνέζης

Νοκ-άουτ τέθηκε ο Ορέστης Καρνέζης μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Αυστραλία και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση των αριστερών πλάγιων κοιλιακών από το χτύπημα που δέχτηκε.

Το 15ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Αυστραλία και μετά από εναέρια σύγκρουση με τον Γιέντινακ, ο Καρνέζης αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας τη θέση του στον Καπίνο.

Το “ANZ Stadium” αποδείχθηκε… αφιλόξενο για τον γκολκίπερ της Ουντινέζε, που μετέβη σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ συνοδευόμενος από τον γιατρό της εθνικής ομάδας Οδυσσέα Παξινό, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση των αριστερών πλάγιων κοιλιακών από άμεση πλήξη (δηλαδή από την σύγκρουση του με τον Γιέντινακ). Ως εκ τούτου δεν μπορεί να συμμετάσχει στις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής.

Ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, απηύθυνε πρόσκληση στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Αθηνών, Βασίλη Μπάρκα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Ορέστη Καρνέζη.

Ο νεαρός γκολκίπερ θα ταξιδέψει από την Ελλάδα με προορισμό την Αυστραλία την Κυριακή (5/6) και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών το απόγευμα της Δευτέρας (6/6).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ