aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρόβλημα για τον Χιμένεθ τα νεύρα των ποδοσφαιριστών του

Πρόβλημα για τον Χιμένεθ τα νεύρα των ποδοσφαιριστών του

«Γκάζια» στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τα πολλά τους νεύρα αναμένεται να βάλει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ σε διάστημα τεσσάρων ημερών έχει δεχθεί δύο κόκκινες κάρτες (Λιβάγια με Μπριζ, Αλμέιδα με Παναιτωλικό) γεγονός που αφήνει το ρόστερ της «φτωχότερο» από επιθετικούς, μια θέση στην οποία η ΑΕΚ έχει ούτως ή άλλως πρόβλημα και ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα την ενισχύσει στη γραμμή κρούσης.

Τα πολλά νεύρα των ποδοσφαιριστών έχει προβληματίσει τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και τη διοίκηση της Ένωσης. Ο Χιμένεθ σήμερα αναμένεται να κάνει συστάσεις στους παίκτες του προκειμένου αυτοί να μη χάνουν την ψυχραιμία τους και να μην «κρεμάνε» την ομάδα σε τέτοιες στιγμές.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, καθώς είδε τον φορμαρισμένο Γιακουμάκη να τραυματίζεται και να επιστρέφει στα μέσα του Σεπτεμβρίου σε αγωνιστική δράση, ανώ ο Λιβάγια που δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπριζ λόγω καρτών, έχει πρόβλημα τετρακέφαλο και ίσως λείψει και από τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο Αλμέιδα που θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπριζ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα στην πρεμιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ