aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρόβα ενδεκάδας εν όψει ΑΕΚ με έκπληξη από Χάσι

Πρόβα ενδεκάδας εν όψει ΑΕΚ με έκπληξη από Χάσι

Ετοιμάζει έκπληξη ο Μπέσνικ Χάσι εν όψει ΑΕΚ;

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε την Πέμπτη τις πρώτες του δοκιμές για την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι της Κυριακής (24/09, 20:30) με την Ένωση για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο 46χρονος κόουτς χρησιμοποίησε τον Παπέ Αμπού Σισέ (που αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα μετά από καιρό) σε ρόλο «κόφτη» και σίγουρα πρόκειται για κάτι που δεν θα μπορούσε να προβλέψει κάποιος πριν την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών. Πάντως, μοιάζει με ακραίο σενάριο να δούμε τον νεαρό ποδοσφαιριστή σε αυτήν τη θέση στο ΟΑΚΑ και γενικότερα δεν είναι τόσο πιθανό να ξεκινήσει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Ίσως να έχει στο μυαλό του ο Χάσι να τον βάλει ως αλλαγή για να ψηλώσει την ομάδα του που αντιμετωπίζει πρόβλημα αμυντικά και επιθετικά στις στημένες φάσεις (όπως και η ΑΕΚ αμυντικά).

Στην εξέλιξη της προπόνησης έπαιξε ο Ζντιέλαρ ως ανασταλτικός μέσος και μοιάζει ως το φαβορί με τα τωρινά δεδομένα. Κατά τα λοιπά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού επέλεξε σχήμα με τους Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ένχελς, Φιγκέιρας στην άμυνα. Ζιλέ, Οφόε, Καρσελά, Σεμπά (Μάριν) και Τζούρτζεβιτς συν τον Ζντιέλαρ που αναφέραμε πριν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε Εμενίκε στην επίθεση, Κούτρη αριστερά και Τατχτσίδη στο κέντρο. Στην 18άδα θα είναι ένας εκ των Μπεν και Πάρντο. Ο Κολομβιανός χρησιμοποιήθηκε για λίγο με τους βασικούς την Πέμπτη.

Δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να προλάβει να αγωνιστεί ο Φορτούνης. Πάντως, αν δεν καταφέρει να προπονηθεί σήμερα θα αποκλειστεί αυτόματα από την αποστολή. Ο ίδιος ανέφερε χθες (21/09): «Δεν πρόκειται να το χάσω. Ακόμη κι αν δεν είμαι 100% καλά, θέλω να είμαι τουλάχιστον στον πάγκο, για να βοηθήσω αν με χρειαστεί η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ