aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρώτος μάγκας ο Ατρόμητος!

Ατρόμητος από… ατσάλι!

Οι «μπλε» έδειξαν ότι αποφασισμένοι να μείνουν για καιρό στην κορυφή της Super League, όπου βρίσκονται μετά την περασμένη Δευτέρα όταν και επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομαδάρα του Κάναντι πέρασε με 2-0 από την Ξάνθη, όπου στραβοπάτησαν οι «κιτρινόμαυροι» και ο Ολυμπιακός και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, χωρίς να αγχώνονται για το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος-ΑΕΚ) σήμερα και στην Τούμπα (ΠΑΟΚ-Αστέρας) αύριο.

Κορυφαίος για τους «μπλε» ο Ουάρντα που έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη ανοίγοντας το σκορ στο 41’ με εκτέλεση φάουλ και ενώ νωρίτερα είχε φτιάξει σχεδόν όλες τις φάσεις της ομάδας με στημένες φάσεις. Ο Ντιγκινί στο 83’ με ωραία εκτέλεση έπειτα από κόρνερ του Γιαννούλη σφράγισε τη νίκη του Ατρόμητου.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας (58′ Ορφανίδης), Λουσέρο, Μπρίτο, Κίκε (65′ Ρότσε), Γέντρισεκ (58′ Τριάδης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον (86′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα (72′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (78′ Μανούσος).

Γκολ: – / 41′ Ουάρντα, 83′ Ντιγκινί

Κάρτες: 28′ Μπαξεβανίδης, 64′ Κίκε, 76′ Μπρίτο / 20′ Γιαννούλης, 55′ Μάντσον, 76′ Γιαννιώτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ