aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρωτοκλασάτος παίκτης της ΑΕΚ στην πόρτα της εξόδου

Πρωτοκλασάτος παίκτης της ΑΕΚ στην πόρτα της εξόδου

Βασικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με ρήτρα αποδέσμευσης 5.000.000€, είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη που μας έρχεται, αφού δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της Ένωσης. 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτέλεσε τη δεύτερη πιο ηχηρή μεταγραφή της Ένωσης (πίσω από τον Λέσκοτ) και τον παίκτη πάνω στον οποίο υπολόγιζαν πως θα έκανε τη διαφορά στην επιθετική γραμμή.

Αυτός είναι και ο λόγος που δόθηκε κλειστόδιετές συμβόλαιο με “καθαρές” αποδοχές 438.000€ τη σεζόν, που μαζί με τα μπόνους μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και τις 550.000€. Επίσης, μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης 5.000.000€! Έξι μήνες μετά και 12 εμφανίσεις αργότερα, έχει απογοητεύσει τους πάντες στην ΑΕΚ με τα μόλις 2 γκολ που έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα τον Δεκέμβριο έχει πάψει να αποτελεί το σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης, παίζοντας ελάχιστα σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου. Έτσι, σύμφωνα με τον Goal News, ο Ούγκο Αλμέιδα δεν αποκλείεται να… κουνήσει μαντίλι τον Γενάρη που μας έρχεται.

Το θέμα, βέβαια, είναι να γίνουν… λεπτοί χειρισμοί έτσι ώστε να μην “ματώσει” οικονομικά ο σύλλογος.

Οι εμφανίσεις του μέσα στον Δεκέμβριο

03/12 Κέρκυρα – ΑΕΚ 1-1 (87 λεπτά)

10/12 ΑΕΚ – Λεβαδειακός 4-0 (16 λεπτά)

14/12 Λαμία – ΑΕΚ 0-0 (76 λεπτά)

19/12 ΑΕΚ – ΠΑΣ 1-1 (στον πάγκο)

Το συμβόλαιο του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ