aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρώτο βήμα στο Κύπελλο για τον... διαφοροποιημένο Παναθηναϊκό

Πρώτο βήμα στο Κύπελλο για τον… διαφοροποιημένο Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» μετά το 5×5 στο ξεκίνημα της φετινής Super League, μπαίνουν και στον… χορό των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας ταξιδέψει από τη Δευτέρα στο Αγρίνιο για το σημερινό (17:30) ματς με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Δώνης άφησε εκτός πλάνων αρκετούς εκ των βασικών του ποδοσφαιριστών, με τους Διούδη, Κουρμπέλη, Μαυρομμάτη, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί και Μπουζούκη να μένουν πίσω στην Αθήνα για να πάρουν ανάσες, όμως, προέκυψε πρόβλημα με τον Ινσούα.

Από την πλευρά του και ο Παναιτωλικός έχει αποφασίσει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες που έχουν πάρει πάνω τους την ομάδα μέχρι αυτό το σημείο στη σεζόν, με τους Μιχάι, Κυριακίδη, Μάζουρεκ και Τσοκάνη να παίρνουν ανάσες.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη, όμως, με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες έπαιζαν Σάββατο για το πρωτάθλημα, δεν μπορούσαν να δώσουν δυο παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών.
Για τον ίδιο όμιλο στο Κύπελλο, ο Κισσαμικός είναι πρωτοπόρος μετά το 2-0 επί της Ιεράπετρας, στο ματς που διεξήχθη την περασμένη Τρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ