aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠροτεραιότητα η ισπανική αγορά για Ολυμπιακό

Προτεραιότητα η ισπανική αγορά για Ολυμπιακό

Την απόφαση να κάνουν υπομονή μέχρι τη λήξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έλαβαν στον Ολυμπιακό, ώστε να μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και στους ευρωπαϊκούς συλλόγους όσον αφορά την επόμενη σεζόν.

Καθημερινά φτάνουν δεκάδες προτάσεις για προπονητές που είναι ελεύθεροι ή που ενδιαφέρονται να δουλέψουν στην Ελλάδα, και ειδικότερα στους Πειραιώτες που διεκδικούν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελεί η ισπανική αγορά, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να… καραδοκούν για να αρπάξουν τον προπονητή που θα ταιριάζει στα «θέλω» τους.

Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει ο Πελεγκρίνο της Αλαβές που φαίνεται πως συζητάει με την Θέλτα, ενώ διαθέσιμοι και σε καλή ηλικία είναι ο 44χρονος Λουίς Γκαρσία και ο 47χρονος Χάβι Γκράθια που στο παρελθόν έχει περάσει από την Ελλάδα. Τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοιχτά, αλλά σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι η Ισπανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ