aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠροτεραιότητα η απόκτηση του Σεμέδο για την Πόρτο

Προτεραιότητα η απόκτηση του Σεμέδο για την Πόρτο

Στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από την Πόρτο συνεχίζονται με την “Record” να τονίζει στο πρωτοσέλιδο της πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί προτεραιότητα.

Ως μεταγραφική προτεραιότητα της Πόρτο εμφανίζεται ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα της “Record” τη Δευτέρα (3/1). Η εφημερίδα της Πορτογαλίας αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της: “Συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα η απόκτησή του”.

Στο δημοσίευμα στις μέσα σελίδες της εφημερίδας το θέμα του Σεμέδο είναι βασικό σε μια σελίδα και μεταξύ άλλων σε αυτό αναφέρονται πως η διαπραγμάτευση για την απόκτηση του παίκτη είναι δύσκολη και χρειάζεται υπομονή και επισημαίνεται πως δεν υπάρχει πίεση χρόνου για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ άμεσα αλλά και ό,τι ο χρονικός ορίζοντας που θέλουν να τον αποκτήσουν οι “δράκοι” είναι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ