aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρωταθλητής ο Ολυμπιακός και στα διαρκείας

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και στα διαρκείας

Το φετινό καλοκαίρι ήταν το πιο εντυπωσιακό από άποψη μεταγραφών. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε ουσιαστικά και ενίσχυσε το ρόστερ του με παίκτες που του κόστισαν (μόνο για να τους πάρει) 23.000.000 ευρώ, δίνοντας μάλιστα 7.000.000 ευρώ για τον Ένγκελς (ποσό ρεκόρ επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη).

Ο Παναθηναϊκός, στον τερματισμό των μεταγραφών πήρε του Χίλιεμαρκς και Μουνιέ προσθέτοντας ποιότητα που τόσο είχε ανάγκη από το κέντρο και μπροστά. Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε τη βόμβα της επιστροφής του Βιεϊρίνια και για κερασάκι στην τούρτα ο Σαββίδης έφερε και τον Σαμπράνο. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, κατάφερε και έβαλε στο αεροπλάνο τον Αραούχο. Στο «Βενιζέλος» πανικός από τους τρελαμένους ΑΕτσήδες και όλα αυτά μαζί μας κάνουν να περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η ανυπομονησία αυτή δεν βγαίνει μόνο από εμάς. Αποτυπώνεται και από την κινητικότητα που υπάρχει στις πωλήσεις των διαρκείας. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν ανοδική πορεία συγκριτικά με την περσινή χρονιά, στον Παναθηναϊκό πληρώνουν την αποτυχία πρόκρισης στους ομίλους του Europa League αλλά και τη γκρίνια γύρω από τα διοικητικά, ενώ στον ΠΑΟΚ μπορούν να είναι ικανοποιημένοι – αν αναλογιστεί κανείς ότι θα μείνει η Τούμπα κλειστή για επτά ματς.

Ολυμπιακός: Πέρυσι πούλησε 21.171 και φέτος… αναγκάστηκαν οι άνθρωποι της ομάδας να διακόψουν την πώληση μιας και έφυγαν 21.500 διαρκείας! Το «Καραϊσκάκης» χωράει κάτι παραπάνω από 33.000 έτσι ήταν αδύνατον να συνεχιστεί η διάθεση των καρτών. Κάτι, ο σχεδιασμός της ομάδας που πήγε σούπερ, κάτι η επιστροφή της ομάδας κι η κόντρα με τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ έχουν κάνει τον κόσμο να αδημονούν για να ξεκινήσει το φετινό ταξίδι στ’ αστέρια.

Παναθηναϊκός: Πέρυσι πουλήθηκαν 6.000 διαρκείας. Φέτος ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και το Europa League έφεραν απογοήτευση. Έχουν φύγει μέχρι στιγμής 4.500 διαρκείας και αναμένεται ο αριθμός να μην φτάσει τα περσινά δεδομένα. Φυσικά, οι κινήσεις που έγιναν στο τέλος με Χίλιεμαρκ και Μουνιέ έχουν κάνει τον κόσμο να περιμένει περισσότερα σε σύγκριση με πέρυσι.

ΠΑΟΚ: Είναι η ομάδα που θα στερηθεί τον κόσμο της σε 7 ματς λόγω τιμωρίας. Όμως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δείχνουν ότι δεν… μασάνε! Πέρυσι έφυγαν 12.104 εισιτήρια και μέχρι στιγμής έχουν εξαντληθεί 11.000. Αναμένεται να είναι πάνω-κάτω ο ίδιος αριθμός των διαρκείας.

ΑΕΚ: Μετά τον Ολυμπιακό, η δεύτερη ομάδα σε… ενθουσιασμό! Πέρυσι 9.894 ΑΕΚτσήδες είχαν κρατημένη θέση στο ΟΑΚΑ, ενώ φέτος αναμένεται ο αριθμός να ξεπεράσει τα 11.000. Η διάθεση σταματάει στις 20/9 οπότε τότε θα γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ