aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προτάθηκαν Μανιάς και Λαγός

Βροχή πέφτουν τα ονόματα από διάφορους στη Νίκαια, καθώς ο Ιωνικός θα χρειαστεί να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές εν όψει της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» είναι σε καθημερινή επαφή με διάφορους μεταγραφικούς στόχους και ταυτόχρονα μαζεύουν προτάσεις. Ο Ιωνικός θα πάει για πολλές μεταγραφές και σίγουρα θα αναζητήσει επιθετικούς και χαφ.

Για την πρώτη θέση ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν ήταν ο Μιχάλης Μανιάς. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση προ ημερών και είναι θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το βιογραφικό του έχει φτάσει στη Νίκαια, όπως και στη Ριζούπολη. Άλλωστε και ο Απόλλων Σμύρνης θα ψάξει για επιθετικό. Το κασέ του τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, δεν είναι μικρό και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά σε πρώτη φάση. Τη σεζόν που μας πέρασε στην Κύπρο είχε σε 27 ματς τέσσερα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε με την «Κυρία» την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Τάσος Λαγός, αφού έως τώρα πρόταση ανανέωσης δεν του έχει γίνει από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 29χρονος χαφ φέτος έπαιξε σε 14 ματς πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου σημειώνοντας και ένα γκολ απέναντι στην ΑΕΚ. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, πάντως, που βρίσκονται ψηλότερα στη λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ