aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πρόταση του Ολυμπιακού για Στεργιάκη»

«Πρόταση του Ολυμπιακού για Στεργιάκη»

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αντώνη Στεργιάκη έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σλάβιας Σόφιας. Πρόκειται για Έλληνα διεθνή (με την Κ19 ετών) τερματοφύλακα, ο οποίος θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα στη θέση του. «Τα νέα παιδιά μας πάνε πολύ καλά. Ας δούμε τον Στεργιάκη. Αν έρθουν με μία πρόταση που να μας συμφέρει και που θα συμφέρει και τον ίδιο, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έστειλε στα γραφεία μας μία προσφορά που δεν μας ικανοποιηθεί. Θα δούμε. Αν στείλουν μία προσφορά που μας ικανοποιεί όλους, θα μιλήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέντσισλαβ Στεφάνοβ. 

Τον 19χρονο γκολκίπερ έχει τσεκάρει και η Σταντάρ Λιέγης, η οποία είχε στείλει άνθρωπό της στη Βουλγαρία και να παρακολουθήσει από κοντά τις ικανότητές του. Παλιότερα, το 2015 συγκεκριμένα, είχε ακουστεί ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αλλά δεν του προσέφεραν επαγγελματικό συμβόλαιο και εκείνος πήγε στη γειτονική χώρα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Σλάβια, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ