aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πρόταση της ΑΕΚ για Πέτερσον», γράφουν στη Σουηδία

«Πρόταση της ΑΕΚ για Πέτερσον», γράφουν στη Σουηδία

Νέο όνομα Σουηδού ποδοσφαιριστή εμπλέκεται με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Aftonbladet», μάλιστα, η «Ένωση» όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Κρίστοφερ Πέτερσον, αλλά έχει κάνει και επίσημη προσφορά στη Χέρακλες για τον Σκανδιναβό εξτρέμ!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με το εν λόγω ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί εν τέλει η μεταγραφή του Πέτερσον.

Ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του ατζέντη του, Χασάν Κετινκάγια, ο οποίος τόνισε: «Το ενδιαφέρον είναι εξαιρετικό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ή να σχολιάσω κάτι, όμως το ενδιαφέρον είναι εξαιρετικό για τον Κρίστοφερ».

Ο 24χρονος Πέτερσον έχει σημειώσει εννιά γκολ σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας στην φετινή Eredivisie. Με αποτέλεσμα να κερδίσει και την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του, για το φιλικό παιχνίδι με τη Σλοβακία τον περασμένο Οκτώβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ