aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πρόταση της ΑΕΚ για Ντιένγκ», γράφουν στην Αλγερία

«Πρόταση της ΑΕΚ για Ντιένγκ», γράφουν στην Αλγερία

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση μεσοαμυντικού, λέγεται πως τον έχει εντοπίσει στη βόρεια Ευρώπη, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αλγερία έχει «χτυπήσει» και έναν παίκτη που αγωνίζεται πολύ… νοτιότερα.

Ο λόγος για τον Αλιού Ντιένγκ, τον 21χρονο άσο από το Μάλι, που τον τελευταίο ένα χρόνο παίζει στο Μάλι. «Η πρόταση της ΑΕΚ 500.000 ευρώ για τον Αλιού Ντιένγκ δεν έγινε δεκτή», αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται ω πηγή τον ίδιο τον πρόεδρο της MC Algier. Προσθέτει, δε, πως τον παίκτη ζήτησαν δύο ομάδες από την Τουρκία και μια από τη Σαουδική Αραβία. Η τελευταία, μάλιστα, φέρεται να πρόσφερε 750.000 ευρώ, αλλά οι απαιτήσεις των Αλγερινών δεν πέφτουν από το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Ντιένγκ, γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου του 1997, έχει ύψος 1,84μ. και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Μάλι, ενώ μετρά 12 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική Ανδρών. Ανήκει εδώ κι έναν χρόνο στην MC Algier και φέτος μετρά 13 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ