aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προσφυγή από Σεμπαστιάν Λέτο!

Μόνο τις δύο πρώτες δόσεις (Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου) είχε εισπράξει την περσινή σεζόν ο Σεμπάστιαν Λέτο και ουσιαστικά σε όλο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έπαιζε σχεδόν απλήρωτος, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός του είχε καταβάλει μόλις 13.600 ευρώ. Όπως έγραψε η εφημερίδα «Live Sport», ο Αργεντινός κατέθεσε προσφυγή προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματά του και ζητά το ποσό των 181.315,2 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στον Λέτο οφείλονται 121.400 ευρώ από τις δόσεις του Φεβρουαρίου και του Μαΐου συν την εφορία, καθώς στο συμβόλαιό του αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει τον φόρο εισοδήματος του ποδοσφαιριστή. Η προσφυγή του Λέτο δεν δημιουργεί πρόβλημα για την ώρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το «τριφύλλι» θα έχει μπροστά του ακόμη μία οφειλή που θα πρέπει να ξεπληρώσει.

Εν τω μεταξύ αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Παρότι παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, αυτά ξεπεράστηκαν. Οι εκπρόσωποι του 23χρονου τερματοφύλακα αναμένονται σήμερα στην Αθήνα για να διευθετήσουν τις τελικές λεπτομέρειες και ο ίδιος θα πετάξει για τη Λισαβόνα. Ακόμη Πάντως, ακόμη δεν είναι απόλυτα σαφές αν θα ενταχθεί στο δυναμικό των «αετών» τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι.  Αυτό που είναι ξεκάθαρο και θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως όλο το ποσό που συμφωνήθηκε με τους Πορτογάλους θα μπει άμεσα στα ταμεία του συλλόγου. Έτσι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ θα είναι διαθέσιμα για τους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ